duminică, 26 iunie 2011

Senzatie majora cu peste 200 de kilometri la ora !

Un motociclist inconstient face slalom cu 209 km/h pintre masinile de pe DN1 si se filmeaza in acelasi timp.Am pus putin mai jos un filmulet cu isprava sa. Prea multe nu am de adaugat, dar ma intreb si eu oare ce au in cap oamenii astia? Nu-si dau seama ca pun in pericol atat viata lor cat si pe-a celor din jur?




Voi ce parere aveti? Ar trebui pedepsiti mai drastic chiar daca nu se intampla ceva tragic?

8 comentarii:

E discutabila chestia dar eu nu cred ca ar trebui pedepsiti. E treaba lor, si in plus, gandeste-te, era pe DN1, deci tehnic putea sa "o calce" ceva mai mult, si faptul ca facea slalom printre masini, mare chestie, el era pe un motor, nu inteleg de ce ar pune viata celor din masina in pericol, in caz de accident motociclistii erau cei care o mierleau, nu soferul/pasagerii masinii. :-j

Ok, era pe DN 1, dar totusi 209 km/h ? Nu ti se pare ca a depasit de vreo 3 ori viteza legala? :)

Si chiar daca el era cel pe motor, asta nu inseamna ca nu pune viata celorlati in pericol. Daca dadea peste vrun bicilist sau peste vrun pieton care trecea strada? Si chiar daca se izbea de vreo masina, fizic poate ca nu pateau nimic pasagerii, dar tot ei il aveau pe constiinta daca murea!

Iti trebuie putina nebunie ca sa faci asta. E cam inconstient mai ales ca pe DN1 se intampla cele mai multe accidente (mortale).

motocicleta e buna,pana cazi dupa ia si nu-ti mai trebuie :))

WOW ... uimitor, sunt un impatimit al vitezei !!! :X

Sunt doar cateva situatii in care a riscat tare. Mie imi plac astfel de clipuri ;)

e treaba lui ce face pana la urma..:D
si mie imi plac astfel de clip-uri...

ai voie sa conduci motocicleta cu ochelarii la ochi ? nu stiam....

Trimiteți un comentariu