marți, 21 iunie 2011

Google ne uimeste din nou. Tocmai au lansat cautarea vocala si cautarea folosind imagini !

Uimitor. Google a lansat cautarea vocala si cautarea folosind imagini, lund astfel inca o data fata concurentei. Tot de acum ne putem bucura si de incarcarea instantanee a paginilor.

Cautarea vocala - Daca pana acum era disponibila doar pentru telefoanele si tabletele android de la google, acum este disponibila si pentru pc-urile noastre mai putin avansate, insa cu mici restrictii. Momentan este disponibila doar varianta in limba engleza si poate fi accesata doar cu google chrome.

Cautarea folosind imagini - Da ati auzit bine. De acum puteti folosii si imagini pentru a efectua cautari pe google, nu numai cuvinte. Doar introduceti imaginea si google o sa va ofere toate informatiile despre aceasta, cu conditia sa fie o imagine raspandita, nu o simpla poza facuta de dvs. cu telefonul mobil.

Incarcarea instantanee a paginilor - Nici inainte nu trebuia sa asteptati prea mult sa vi se incarce paginile, dar de acum incarcarea este instantanee, fara stres. Bravo Google !

7 comentarii:

De cautarea prim imagini stiam, dar de cea vocala, chiar nu aflasem. E uimitor, dar te obliga sa treci pe chrome . Totusi incerc .

habar nu aveam de cautarea vocala. tare

Cautarea vocala este momentan doar pentru com...

In curand o sa apara si "raspunsuri vocale"... Evoluam.

cu ce ma ajuta in comparatie cu cautarea clasica?

Cu ce te ajuta? Pai de exemplu ai o poza, dar doar atat, nu stii nimic mai mult despre ea si incarcand poza pe google poti afla mai multe detalii despre ea. Daca e o masina afli ce masina e, daca e o pictura, afli a cui e, daca e un stadion, ii afli numele, s.a.m.d. si apoi daca vrei si mai multe detalii iti e mult mai usor dupa ce afli un indiciu.

Iar cautarea vocala, nu stiu, probabil e mai comoda pt. unii ...

De cautare folosind imaginile am aflat si eu, dar de cea vocala acum aflu ! Multumesc!

Trimiteți un comentariu