duminică, 22 mai 2011

S-a incheiat liga lu` Mitica !

Ieri s-a incheiat sezonul 2010-2011 de liga 1. Dupa ce campioana (Otelul Galati) si echipele care vor juca sezonul viitor in liga a 2-a (U Craiova, Victoria Branesti, Unirea Urziceni si Sportul Studentesc) erau deja stabilite, miza mai era doar pentru ocuparea locului 2 intre FC Timisoara si FC Vaslui si pt. ultimul loc ce duce in Europa League, intre Steaua si Gaz Metan.

La Severin, FC Vaslui s-a impus l-a limita scor 1-0 impotriva Pandurilor, dar nu s-au bucurat pe deplin de victorie pt. ca Timisoara a invins la randul ei pe Dinamo cu scorul de 4-1 si a castigat lupta pt. locul 2.

In acelasi timp, Steaua a castigat la randul sau disputa pt. Europa League si chiar a urcat pe locul 5 in fata rivalilor de la Dinamo, dupa victoria cu 3-1 in deplasare la CFR Cluj, in dauna Gazului Metan care a mai castigat doar "de palmares" meciul de la Craiova, scor 2-1.

2 comentarii:

bine ca a venit olaroiu si a salvat finalu de sezon, ca altfel creca terminam pe 7. asa ne-am asigurat prezenta in uefa si ne-am clasat si peste dinamo. daca luam si cupa, merita statuie olaroiu!

a fost un sezon de 2 lei si bine k s-a terminat.

Trimiteți un comentariu